Škodlivost záření v těhotenství

Každá žena, když otěhotní, má intuitivní potřebu chránit své nenarozené dítě. Budoucí maminky se snaží, aby prenatální vývoj jejich dětí byl co nejzdravější. Samozřejmě, je nutné vzdát se kouření a alkoholu, které by mohly mít fatální důsledky. "Těhulky" se snaží pomoci vývoji svého děťátka i omezováním léků, změnou stravy, užíváním vitamínů a změnami v sexuálním životě. Často však zapomínáme na negativní působení elektromagnetického záření, kterého by se měly těhotné ženy vyvarovat. Jak jen je to možné, měly by své nenarozené ratolesti chránit před tímto zářením všemi dostupnými prostředky.

 

Škodlivost záření

Stop těmto druhům záření:

elektronika produkce elektromagnetickeho smogu zareni a tehotenstvo

Není záření jako záření. Ale už ani toto samotné slovo na nás nepůsobí pozitivně. Těhotné ženy vědí, že se musí vyvarovat rentgenu, protože tento typ záření může poškodit plod. Rovněž sem patří i CT a vyšetření magnetickou rezonancí.

Ano, ale...

Některé studie uvádějí, že by se to nemělo přehánět ani se sonografickým vyšetřením. Vědci uvádějí, že má vliv na vývoj mozku nebo i na DNA. Takže i s ultrazvukem opatrně.

Každodenní ano, ale...

Elektromagnetické záření je všude kolem nás. Nelze se mu na 100 % vyhnout. Nejvíce rizikové jsou mobily, protože člověk s nimi přichází do styku neustále. Dále pak všechny elektronické spotřebiče jako televize, počítač, rádio, atd. vyzařují smog. Člověk je někdy tak přesycen smogem, že pociťuje bolesti hlavy, případně mu světelné záření zabraňuje v kvalitním spánku. Navíc se stále více vyskytují karcinogenní onemocnění. I proto je záření podrobováno stále častějším výzkumům. Zamysleme se tedy také nad tím, jaký vliv pak má toto záření na nenarozené děti. Některé výzkumy tvrdí, že malý, jiné potvrzují vliv na soustředěnost a možné projevy hyperaktivity dítěte po pár letech.

 

Mobil v těhotenství

Doporučuje se omezit používání mobilního telefonu v těhotenství. Určitě tím nic nezkazíte. Portál najmama.sk přináší výzkumy, jejichž závěry hovoří o negativních vlivech na mozek a poruchách hyperaktivity. Výsledek: elektromagnetické záření má vliv na chování. Další zjištění hovoří o nižší kapacitě paměti, nesoustředěnosti a nepozornosti.

 

Ochrana proti elektromagnetickému záření

tehotensky pas se stribrnym vlaknem slabo modry detail

Je třeba vyvarovat se záření zblízka. Mobil byste vůbec neměly nosit v blízkosti bříška nebo v kapse. Doma je třeba mít ho od sebe co nejdál, minimálně však 0,5 m. Pokud jdete z domu, dejte si ho do kabelky do té nejvzdálenější kapsy od bříška. Totéž platí pro počítač. Pokud používáte notebook, nedávejte si ho na bříško a ideálně také ne na stehna. Dejte si ho na stůl před sebe - alespoň do vzdálenosti 50 cm. TIP: pokud se vám sedí nepohodlně a bolí vás záda nebo hýždě, zkuste fitness míč.

Nejbezpečnější ochrana před elektromagnetickým zářením je těhotenský pás, který tento smog od bříška odráží. Těhotenský pás má léčebné, antimikrobiální a antistatické účinky díky obsaženému stříbra. Jeho struktura X-Static vlákna zajistí v průměru až 98% ochranu / ochranu proti magnetickému vlnění způsobenému mobilními telefony, rádiem, televizí atd. Krásně se přizpůsobí postavě a rostoucímu bříšku.

Přečtěte si více informací a podívejte si video, které pás názorně ukazuje. Účinky stříbra jsou nepopiratelné. Pás RelaxMaternity Silver byl navíc i klinicky testován.