Rozveselte svůj den ponožkami dedoles, které netvoří pár!

dedoles vesele ponozky damske cervene cerne

Každá jiná, ale přece spolu tvoří pár! I tak se dají charakterizovat ponožky Dedoles, které jsme nedávno přibrali do našeho portfolia produktů. Díky tomu si už známé avokádové ponožky můžete objednat i u nás! Kromě ikonických veselých ponožek najdete v našem e-shopu i veselé trenky či boxerky nebo veselé dámské kalhotky. Proč jsme se rozhodli pro Dedoles?

Protože jde o slovenskou rychle rostoucí firmu, která na trh spodního prádla přinesla nový trend - odvážnou originalitu, barevnost, množství vzorů a motivů, které prostě nemají konkurenci. Designy Dedoles motivů vznikají na Slovensku, jejich výrobky jsou vyráběny v Turecku a ve složení materiálu nejčastěji naleznete kombinaci bavlny, polyamidu a elastanu, které zajišťují příjemný pocit při nošení a zároveň i trvanlivost.

 

Díky Dedolesu stromy nezmizí!

Nejvíc ze všeho však oceňujeme myšlenku a filozofii této značky, kterou lze odvodit už od samotného názvu. Dedoles je totiž spojení dvou slov, přičemž dedo/děda tu symbolizuje moudrost a odpovědnost a les odkazuje na návrat k přírodě a k našim kořenům.

Od svého vzniku se značka Dedoles stará o to, aby naši planetu nic netrápilo a byla stále krásným a prosperujícím místem. Na jejich e-shopu funguje zaokrouhlování částky objednávek, díky čemuž zákazníci každým nákupem přispívají centy na výsadbu stromů. Do dnešního dne díky této sbírce mohli vysadit více než 50 000 stromů.

 

dedoles vesele spodni pradlo pro zeny deti muze

 

Kdo si přijde na své v nabídce Dedoles veselého spodního prádla?

Dámy se po novu mohou sladit od hlavy až k patě! Teprve nedávno totiž značka Dedoles přišla s novinkou - s veselými sportovními podprsenkami, které nesou stejné motivy jako veselé kalhotky nebo ponožky.
Pánové si v nabídce Dedoles mohou vybrat veselé ponožky, trenky, boxerky nebo dokonce i plavky či plážové pantofle.
A roztomilé motivy potěší i ty nejmenší! Vašim ratolestem můžete dopřát zábavu a styl v podobě veselých dětských ponožek, kalhotek či trenek.

Dejte svému životu šťávu a zpestřete si každý krok! Podívejte se na nabídku Dedoles