Designové fusakle už jsou i v našem e-shopu!

Styl, jedinečný design pro každou příležitost a pohodlí, které vás bude provázet na každém kroku! I tak bychom mohli charakterizovat ryze slovenskou značku Fusakle, jejíž sortiment jsme nedávno zařadili do našeho e-shopu. Proč jsme se rozhodli i pro Fusakle? Čím se jejich ponožky liší od ostatních značek, a které motivy nenajdete nikde jinde?

Úvodem je třeba zmínit fakt, že nošení Fusaklí není jen o stylu, ale především také o pohodlí. 90 % procent materiálu každé jedné ponožky tvoří přírodní vlákno - přesněji bavlna, která zajišťuje chodidlům příjemný pocit během nošení.

Zbytek procent si mezi sebe dělí dva syntetické materiály - polyamid, který zajišťuje trvanlivost ponožky, takže vypadá jako nová i po mnoha návštěvách pračky, a elastan, díky kterému ponožka přilne k lýtku tak, aby z nohy neklouzala. Výsledkem je stylový kousek, který je potěchou nejen pro oči!

 

Lokální záležitost

Co je doma, to se počítá! V tomto duchu se snažíme pečlivě vybírat výrobce sortimentu, který zařazujeme do nabídky našeho e-shopu. Věděli jste, že výroba Fusaklí nepřesahuje za hranice Československa? Fusakle totiž vdechly život regionům, ze kterých se postupem času vytratil duch oděvního průmyslu. Nosit Fusakle tedy znamená být hrdým patriotem, který si váží svých kořenů!

Množství kolekcí - bratislavské Ufo i do země pohádek

Ať už hledáte nápaditý, ale stále elegantní vzor, nebo máte chuť se pořádně odvázat, z obrovského množství motivů si určitě vyberete. Večerníčková edice, ve které najdete hrdiny našeho dětství, představuje nostalgický návrat do minulosti, ikonické monumenty naší vlasti nabízí kolekce s názvem Česko-slovenská místa, věčně zamilovaným lze doporučit roztomilé vzory z kolekce Valentýn a stejně tak Fusakle nezapomněly ani na milovníky Tater, kterým vyčlenily samostatnou sekci.

Dobrou zprávu máme i pro ty, kteří musí krotit svou fantazii, protože se každé ráno oblékají do fádního obleku... Odteď můžete vyniknout i bez toho, abyste na sebe poutali pozornost! Že to nejde? Kolekce Univerzál vás přesvědčí o opaku!

 

Ponožky, které pomáhají

Specifickou kolekcí Fusaklí je edice Pomáhám, v níž se fantazie snoubí s krásnou myšlenkou. Zakoupením těchto ponožek totiž můžete podpořit organizace, jako jsou Úsměv jako dar, Liga proti rakovině, Červený nos, Člověk v tísni a mnohé další.

My jsme se do Fusaklí zamilovali. A věříme, že nepotrvá dlouho a zařadíte se mezi nás. Nabídku ponožek od značky Fusakle najdete na tomto odkazu.