Rozveselili jsme náš e-shop veselými ponožkami!

Slovenská značka, kvalitní materiály, roztomilé, šibalské, ale přesto důmyslné a hravě-elegantní vzory… Když jsme poprvé objevili veselé kousky značky Hesty, ani na chvíli jsme nezaváhali a nepřemýšleli o tom, zda je zařadit do našeho sortimentu. Nabízet radost, to byl totiž vždy náš sen!

 

O značce Hesty

vesele ponozky hesty se zajicem 90 percent bavlna

Na rozdíl od jiných designových ponožek, které si u nás nacházejí stále více oblíbenců, jsou ponožky Hesty čistě lokální záležitostí. Pečlivě zvolený materiál je šitý v dílnách na východním Slovensku, a tak koupí veselých kousků Hesty podporujete ekonomiku našich sousedů. Ani jedna ponožka za sebou navíc nezanechává nesmazatelnou ekologickou stopu v podobě transportu přes celou zeměkouli.

Největší zastoupení v materiálu má bavlna (nejčastěji až 90 %), takže jsou ponožky opravdu hebké, poddajné a noha se v nich nezapaří ani v horkých letních měsících. Zbytek materiálu doplňují polyamid a elastan, které zajišťují pružnost a dlouhou životnost látky.

 

Design pro každou příležitost

Ať už hledáte eleganci osvěženou jemnými detaily, nebo plánujete oživit svůj fádnější outfit barevnými vzory, veselé ponožky vám budou vždy nápomocné. Ze širokého sortimentu si vyberou muži, ženy i děti bez ohledu na to, jak moc mají vyhraněný vkus a jakým zálibám holdují.

Roztomilá zvířátka, tradiční slovenské lidové vzory, symetrické tečky či proužky v harmonické barevné symfonii... Podarováním veselých ponožek potěšíte rybáře, budoucí novomanžele, milovníky kávy, piva či vína, knihomoly, kino maniaky nebo zaryté jedlíky pizzy. Při procházení sortimentu vás určitě osloví každý vzor, takže najednou ztratíte pojem o čase...

 

svadobni bavlnene ponozky zenich nevesta designove vesele ponozky

 

Kdy nosit veselé ponožky?

Příležitost obléci si tyto veselé kousky se naskýtá kdykoliv a závisí jen a jen na vaší fantazií. Hesty Socks nejsou žádnou fajnovkou, ke které je třeba dlouze vybírat vhodnou kombinaci věcí z vašeho šatníku. Nezaleknou se fádní elegance, do kouta je nezažene ani sportovní outfit či pohodlná teplákovka.

Pánové je bezpochyby dokážou sladit i s nudným a strohým oblekem a své kouzlo ukážou světu i v krátkých kalhotách. Při sportu poslouží kotníkové ponožky a svěžest a lehkost dokážou vdechnout i jednobarevnému outfitu.

 

Náš tip

Ponožky Hesty můžete dokonale zkombinovat se spodním prádlem stejné značky - pánskými boxerkami nebo dámskými veselými kalhotkami.

Celou nabídku hravého sortimentu Hesty naleznete zde.