Push-up legíny

Push-up efekt znamená, že dojde k nadzvednutí dané části těla. Oblečení s touto funkcí umí pěkně vytvarovat postavu a zvýraznit to, co chceme, aby bylo výrazné. Dámské push up legíny mají za úkol nadzvednout zadeček tak, aby byl souměrný, kulatý a oku lahodící. Ženy se pak cítí sebevědoměji.

 

Push-up legíny na cvičení a zároveň i stahující

stahujici push-up leginy na cviceny tvarovani postavy cerne

Legíny na cvičení s push up efektem vám pomohou v posilovně či fitku překonat ostych a cvičení vám půjde jedna radost (bez myšlenek na to, jak asi váš zadeček vypadá). Psychika je velmi důležitá, díky ní svaly fungují správně, proto se musíte cítit dobře - ve své kůži. Zbytek už pak přijde sám.

Oblečení na cvičení by mělo mít jisté vlastnosti, např.: odvádět pot z pokožky, být z prodyšného materiálu, napomáhat cvičení... Více se dozvíte v článku Oblečení do fitka. Pokud chcete ve fitku hubnout, mít na sobě kvalitní oblečení, zbavovat se celulitidy, ale zároveň chcete vypadat dobře, tak pro vás jsou stahovací legíny na cvičení, zaměřené i na potlačení celulitidy. Jak můžete vidět ve videu, v problematických oblastech mají jinou strukturu látky, která při cvičení velmi pomáhá. V černém provedení legín nejsou tyto rozdíly tak vidět. Proto si můžete obléknout např. barevné tričko do pasu. Kombinovat je můžete i s kvalitní sportovní podprsenkou a volným vzdušným tričkem z nesavého materiálu.

 

Nejdůležitější vlastnosti těchto kalhot s push up efektem:

  • Vyvýšený pas - hubnete v oblasti boků, zároveň máte užší pas (formuje postavu a boky)
  • Efekt mikrovlákna - plástvová struktura (každá partie na těle má takovou strukturu látky, jakou při pohybu potřebuje - zeštíhlující, anticelulitidní, push-up)
  • Push-up efekt
  • Mikrovlákno - vzdušné, rychleschnoucí, odvádějící pot
  • Odstupňovaná komprese - tvaruje linie těla
  • Ve třech barvách - černá, bílá, tělová
  • Využijete je i při zimních sportech jako funkční kalhoty

 

Stahovací legíny s push-up efektem

Elegantní push-up šortky s chladivým účinkem (Barva Černá, Velikost 4XL/5XL) ART.603B-CIERNALXL
Extra stahovací push-up mini šortky (Barva Bílá, Velikost L) ART.602-CIERNAL
Stahovací a masážní push-up mini šortky (Barva Bílá, Velikost XXL) ART.302-BIELAXXL

Stahovací legíny proti celulitíde

Krátké prezentační video o stahovacích legínách. Stahovací legíny jsou vyrobeny s revolučním prodyšným a masážním designem, který pomáhá v boji proti celulitidě.

 

Pokud cvičíte doma, v přírodě nebo preferujete kardio v teplém letním počasí, možná se vám více zalíbí varianta krátkých push up legín – šortek. Mají tytéž vlastnosti. Oba produkty můžete využít i mimo cvičení - na běžné nošení pod kalhoty jako tvarující spodní prádlo.

 

Push-up legíny na nošení

leginy bile tvarujici push-up efekt na sport cviceni

Push-up efekt krásně vyrýsuje vaše křivky. Mnohé z nás nejsou spokojeny s tvarem svého pozadí. Někdy na cvičení není čas, nebo prostě genetika nedovolí změnu a náš zadeček tak nezmění svůj tvar k lepšímu. Tehdy je dobré sáhnout po stahovacím prádle s push-up efektem - udělá kvalitní práci za vás. Dámské push-up legíny nad kolena či krátké, vhodné pod kalhoty, sukni i šaty krásně nadzvednou váš zadeček.

Obzvláště doporučujeme zdvojené push-up legíny po kolena. Necítíte, že je máte na sobě. Vnitřní vrstva látky zabezpečuje push-up efekt hýždí, modeluje břicho a boky. Vnější vrstva pak optimalizuje postavu tak, aby vypadala opravdu dokonale. Na pohled působí jako normální šortky.

 

Krátké stahovací legíny zdvojené s push-up efektem

Zeštíhlující krátké legíny zdvojené zajišťují díky své 3D struktuře a 360° pružnosti maximální pohodlí.
 

leginy porovnani push-up efektu cerne

Zdvojené push up legíny a navrchu klasické bavlněné legíny.