Při jaké příležitosti si obléct stahovací kalhotky?

Přírodní materiál, z kterého jsou stahovací kalhotky vyrobené, jasně hovoří pro to, že si je můžete obléknout na jakoukoliv příležitost - běžně v každý pracovní den, i pod různé typy oblečení. Blahodárně působí také na poporodní bříško. Jsou prostě vhodné pro každou situaci, kdy potřebujete zakrýt nedostatky a vytvořit souměrnou postavu.

 

Stahovací kalhotky v nabídce

Stahovací kalhotky s nohavičkou telova
Novinka

 

+ další
LOR012022BLACKS
Stahovací kalhotky s dvojitým pasem zezadu
Novinka
LOR012039BLACKS
Stahovací tanga s dvojitým pasem cerná barva
Novinka
od 417 Kč

 

+ další
LOR012020BLACKL

Stahovací kalhotky pod šaty

svadobne saty stahovaci kalhotky tvarujici postavu pod obleceni

Šaty jsou nejlepší příležitostí. Však která z nás by se cítila dobře, když by musela neustále stahovat břicho. Popřípadě si kupovat šaty ke svému typu postavy, ne takové, jaké se nám líbí. Vlastně je to tak častý problém, že problémem být přestává. Netřeba mít depresi z anorektických modelek. Pokud vám kouká nějaký ten bůček (rozumějte bok :), nebo bříško, o nic nejde - tak proč byste se musela cítit špatně. Šaty jsou pro ženy. Jsou na to, aby se v nich ženy cítily přitažlivě, příjemně, sexy, komfortně... prostě žensky.

Stahovací kalhotky vám pomohou navodit tyto pocity, protože krásně zformují pas. Nikde vám nic nevisí, nemusíte mysle na tukové polštářky, jednoduše si jdete za svým. A cítíte se při tom dobře - tak to má být.

Pod jaké šaty nosit stahovací kalhotky? Pod jaké jen chcete. V létě pod vzdušné šaty (tehdy krásně splynou s vaší postavou kalhotky tělové barvy). Materiál, z kterého jsou kalhotky ušity, nezpůsobuje pocení. Takže žádné pocity: Fuj, neprodyšná látka, bude mi horko. Ne. Vaše pokožka bude dýchat, jako kdybyste pod šaty neměla skoro nic.

 

Společenské šaty

Společenské šaty jsou téma samo o sobě. Ačkoliv to nahlas nepřiznáváme, každá chceme na společenské události - jako je například ples - vyniknout a zaujmout. To, že můžete do sálu vstoupit sebevědomě, protože víte, že v těch šatech vypadáte opravdu skvěle, je pocit k nezaplacení. K tomuto pocitu vám pomůže i fakt, že kalhotky jsou bezešvé a opravdu nikde se vám nebudou zařezávat. Maximálně se do vás budou zařezávat závistivé pohledy, ale ty určitě zvládnete odpálkovat pěkným úsměvem.

Stahovací kalhotky jsou vhodné i pod svatební šaty. Dokonce ty nejvhodnější. Je to váš den. Nejkrásnější v životě, při kterém se máte starat pouze o to, že váš chlap se vás už nezbaví, a že vaši hosté mají co jíst i pít. Vždyť jste top-žena!☺

 

Stahovací kalhotky po porodu

stahovaci body cerne pod saty tvarujici efekt

Děti. Ty jsou tím, co dělá matky vskutku krásnými ženami. I když si někdo možná řekne - blbost, tak ta dítě určitě nemá. Těhotenství (a o porodu nemluvě) je období, kdy se s postavou dějí velké změny. Maminy vědí, že po porodu se dost těžko vyrovnává s aktuální postavou. Hlavně sekce (císařský řez) je těžký zásah do organismu, z něhož se tělo vzpamatovává déle.

Poporodní kalhotky pomáhají čerstvým maminkám získat zpět původní postavu rychleji. Pomocí nich se vytahaná kůže dostává do původního stavu během kratší doby. Víme, že kojení pomáhá stahovat dělohu. Bříško si však musí poradit samo. Ale není v tom samo, pokud máte kvalitní stahovací kalhotky ☺.

 

Co znamenají stahovací kalhotky vysoké?

Všechny stahovací kalhotky jsou vysoké, a to z toho důvodu, aby dokázaly nedostatky zakrýt po celé ploše a aby nikde netlačily. Proto začínají u žeber, kde je postava nejužší. Nemělo by smysl, kdyby polovinu bříška stáhly a druhou vytlačily. Můžeme si vybrat kalhotky klasického střihu nebo tanga. Nevíte, které si vybrat? Pokud máte ráda tanga, tak není o čem přemýšlet. A díky tomu, že jsou všechny kalhotky bezešvé, je jedno, které máte na sobě. Žádné viditelné švy se nekonají - jde jen o to, ve kterých se cítíte lépe. Zeštíhlující kalhotky sednou vaší postavě. Vždyť vy sama víte, co je pro vás nejlepší :).