Jaké stahovací prádlo se hodí k mému typu postavy?

Hodí všechny druhy stahovacího prádla ke každému typu postavy? Odpověď zní: NE (i když některé naše výrobky jsou opravdu univerzální). Každá žena je prostě originál. A ani postavu nemáme každá stejnou. Známe pojmenování jako hruška, jablko, atd. Nechme ale ovoce ovocem (ovoce je k jídlu, ne pojmenování postavy) a řekněme si to jasně. Tímto článkem nechci nikoho dehonestovat, vždyť sama mám namísto 6 cihliček 3 kvádříky.

V článku uvedu 3 nejčastější typy ženské postavy, které jsem vypozorovala. A z vlastní zkušenosti mohu říci, že ne všechno se hodí ke každé postavě, s čím si, myslím, budete souhlasit. Některé ženě více padnou šaty střižené v pase, jiné zase pouzdrové, jiné s větším výstřihem, a pokračovat můžeme donekonečna. V některém z dalších článků si řekneme, co si obléci, abychom se cítily pohodlně a vypadaly štíhle ☺. Ale nyní už pojďme k postavám.

 

1. Postava: úzké boky, pěkný zadeček, štíhlé nohy, ale pneumatika kolem bříška
Opravdu vídám mnoho žen s takovou postavou. To, co nestihnou spálit, se neukládá souměrně, ale do bříška. Na druhé straně se bříško snadněji hubne. Jinak je postava velmi pěkná.

Pokud jste se našla v tomto typu, doporučuji klasické stahovací kalhotky, nebo stahovací tanga, či dámský stahovací pás. “Pneumatika" se opticky vyfoukne a váš pěkný zbytek postavy vynikne. Není moc přitažlivé, pokud ženy s tímto typem postavy nosí obepnutý horní oblečení. Doporučuji přiléhavé kalhoty a volné vršky (košile, trička s "A" střihem)).

 

2. Postava: boubelka, tuk se ukládá celoplošně v celém těle - žena přibírá i hubne rovnoměrně.
Pokud patříte do této skupiny, nezoufejte. I pro vás máme doporučení. Pokud už jsou však faldíky větší, doporučuji trošku shodit, aby se nestalo, že tuk bude vytlačován a bude vám na vaší postavě vytvářet "kopečky". Takže přidejte trošku kardia, jezte jablka a je to.

A rady pro vás: pro vás milé dámy máme stahovací tílko bez výstřihu nebo stahovací tílko s větším výstřihem. Typ dva má však push-up efekt pro ňadra, takže se vám trošku zvětší. Tyto produkty jsou skvělé (kromě zeštíhlení až o pár cm) i v tom, že se dají stáhnout až do poloviny stehen, takže formují i boky. Dalším vhodným produktem pro tento druh postavy jsou zdvojené stahovací šortky. Když si všimnete zakončení kolem stehen, tak zjistíte, že nebude vytlačovat tukové zásoby zpod látky. Velmi pěkně formují boky i stehna. Pokud vás navíc trápí nepříjemné odírání vnitřní strany stehen, tak tento produkt je pro vás ideální. Pokud ráda nosíte volná trička nebo šaty a k nim legíny, jsou pro vás vhodné stahovací a zároveň anticelulitidní masážní legíny. Jelikož jsou dostupné i v černé barvě, klidně je můžete nosit i pod šaty.

 

3. Postava: zářezy v bocích od kalhotek či riflí - tím pádem zvýrazněná pneumatika, boky širší, ale bez faldíků.

Mnohé mladé ženy mají pod bedry vytvarovaný zářez od kalhot či kalhotek. Pokud zvolí obepnuté oblečení, je tento zářez vidět a nevypadá vůbec lichotivě. Pokud patříte do této skupiny, také vám doporučuji docílit souměrnosti postavy stahovacím tílkem nebo zeštíhlujícími zdvojenými šortkami. Tyto dva produkty se nejvíce hodí k této postavě, protože jsou dostatečně dlouhé na to, aby dokázaly vyhladit tuk kolem zářezu. Speciální zdvojené kalhotky mají i push-up efekt hýždí. Laicky řečeno: krásně vám zeštíhlí postavu, ale neudělají vám ze zadečku placku - naopak ho vyzdvihnout a bude vypadat ještě hezčí, než ve skutečnosti je. Vyplatí se je vyzkoušet. Také naše fitness legíny jsou stahující a vhodné i na cvičení. Ženám s tímto typem postavy doporučuji nosit kalhoty či džíny s vysokým pasem.

 

Doufám, že jsem vám při výběru pomohla a poradila. Pokud si stále nejste jisté, klidně se ptejte. Rádi zodpovíme na všechny vaše otázky. A abych nezapomněla. Výrobky jsou od certifikované společnosti FarmaCell. Většina je vyrobena z prodyšného a pot odvádějícího mikrovlákna (vhodné i na léto), které zajišťuje pohodlí a komfort i ze zdravotního hlediska.

xoxo vaše Lenka ☺