Jak si vybrat stahovací nebo sportovní prádlo

Značky FarmaCell a Relaxan zajišťují standardy první třídy podporující zdravý životní styl, sebevědomí a spokojenost zákazníka. Od těchto světových značek najdete v naší nabídce speciální prádlo. Potřebujete opticky zeštíhlit postavu, zbavit se celulitidy, nebo chcete sportovat v kvalitním oblečení? Na která kritéria byste měli směřovat své nároky při výběru speciálního oblečení? Přečtěte si, jak si takové prádlo vybrat. S výběrem vám rádi pomůžeme i telefonicky nebo prostřednictvím našeho blogu s reálnými fotkami. Samozřejmostí je výměna zboží nebo vrácení peněz - tak by to mělo být i v každém jiném e-shopu, kde budete nakupovat.

 

Jak si vybrat stahovací prádlo

Mnoho e-shopů či kamenných obchodů nabízí prádlo, které má zeštíhlit vaši postavu. Které je to pravé pro vás? Přinášíme vám pár kritérií, podle kterých můžete vybírat:
stahujujici pradlo bile cerne kalhotky s vysokym pasem zdravotne

1. Zdravotně nezávadné - levné spodní prádlo vyrobené v Číně vám může způsobit více škod než užitku (hlavně v černé barvě)
2. Stahovací, ale zároveň prodyšné - pozorně si přečtěte složení produktu. Ze zkušenosti víme, že se v polyesterovém prádle bude vaše pokožka potit, což může vést i k opruzeninám nebo jiným zdravotním problémům. I přes to, že bude vaše tělo stažené, měli byste se cítit komfortně.
3. Krása nebo užitek - některé stahovací prádlo je kombinované i s krajkou. Krajková látka však není u stahovacích produktů vhodná, a to kvůli své elasticitě. Stahovací prádlo by také mělo v letních vedrech sát pot, nesmí klouzat po těle ani se shrnovat.
4. K vašemu typu postavy - poraďte se s kompetentní osobou, která produkty zná, aby vás při nákupu nasměrovala. Každý má jinou postavu. Je proto možné, že produkt, který se vám líbí, vám úplně nesedne.

 

Mi vám nabízíme stahovací prádlo vyrobené z mikrovlákna či bavlny. Musíme říci, že zkušenosti s mikrovláknem jsou skvělé. Vydrží více praní než bavlna, déle drží tvar i barvu, rychleji schne, je levnější a stejně prodyšné.

 

Stahovací kalhotky v nabídce

Stahovací kalhotky s nohavičkou LOR012022NUDES
Stahovací tanga s dvojitým pasem LOR012020NUDES

Prádlo proti celulitidě, na sport i relax

Hledáte multifunkční prádlo - legíny na hubnutí či tričko - které vám pomůže vyhladit tukové záhyby na vaší pokožce, ve kterém můžete uklízet nebo jít na procházku. Hledáte takové, které vypadá dobře, má záruku kvality a budete se v něm cítit příjemně? Něco multifunkčního, abyste nemuseli mít ve skříni na každou příležitost jiné prádlo? Pak hledáte správně. I toto jsou kritéria, podle kterých byste se měli rozhodovat při koupi víceúčelového oblečení. Jaké by ještě mělo být?
stahujujici leginy pro zeny proti celulitide sportovni relax cerne bile

1. Pokud chcete sportovat - mělo by odvádět pot z pokožky a rychle schnout (při sportu je to důležité). Namáhané svalstvo by pod oblečením mělo být zakryto, a tím pádem být zahřívané - více tak shodíte.
2. Měli byste se cítit, jako byste na sobě nic neměli - to znamená, aby vás prádlo například netlačilo v oblasti pasu, nebo nebylo úzké v oblasti lýtek, netlačilo v podpaží a podobně.
3. Na různé příležitosti - někdo považuje za "in" křiklavé či pestrobarevné prádlo. Je to však vhodné? Barevné s barevným se těžko slaďuje, přitahuje pohledy okolí a není vhodné pro všechny situace.

 

Sportovní oblečení pro ženy

Anticelulitidní a sportovní prádlo od značky FarmaCell splňuje několik kritérií. Působí velmi příjemně na pokožku. Například stahovací fitness legíny pomocí své mikrostruktury, která masíruje pokožku a tím pomáhá zvyšovat její elasticitu, zbavuje vaše tělo celulitidy. Prádlo má i termoregulační vlastnosti a je ideální pro zimní sporty, jako je bruslení či lyžování. Navíc pohlcuje pach. Kdo jej jednou vyzkouší, už jen těžko ho bude chtít vyměnit za jiné.

Pokud si budete vybírat vhodné stahovací nebo sportovní oblečení, nezapomeňte myslet také na to, jak se v něm chcete cítit, nebo jak v něm chcete vypadat a jak dlouho chcete, aby vám vydrželo. Při výběru vám přejeme mnoho úspěchů!

Stahovací legíny