Dámské stahovací prádlo

Jaro se pomalu loučí, začíná léto a přichází čas, kdy je třeba, aby jarní úprava jídelníčku zvýraznila a zkrášlila linie naší postavy. Úkolem stahovacího prádla je dosáhnout pěkných linií zpevněním vybraných částí těla, abychom v létě mohli nosit i více obepnuté oblečení, ať už krásné večerní šaty, oblíbené džíny, nebo krátké přiléhavé legíny jen tak na každodenní nošení.

Zařadili jsme proto do červnové akce na dámské stahovací prádlo pár kousků, které stojí za zmínku. Spodní prádlo Farmacell a Relaxsan je beze švů, vyrobené z velmi kvalitního materiálu a kalhotky mají hygienický klín, který je prošitý stříbrným vláknem, takže se nemusíte bát žádných nepříjemných pocitů, mykóz a bakterií.

 

Stahovací tílko - FarmaCell

Vyrobené z velmi kvalitního materiálu

Legíny jako každé jiné

Na první pohled vypadají zdvojené stahovací legíny Farmacell jako každé jiné, ale jsou vyrobeny ze speciálního materiálu, kdy vnitřní část stahuje hýždě, boky a břicho, a vrchní část je čistě kompresivní a její povrch je hladký, takže vytváří dojem běžných šortek. Pokud máte pocit, že váš zadeček není na pohled dost pevný, nebo že by vašemu bříšku či bokům mohlo pomoci jemné stažení a vyformování postavy, pak jsou zdvojené stahovací šortky ideální variantou na léto. V teplých dnech pod nimi nemusíte nosit spodní prádlo, protože mají hygienický klín se stříbrným vláknem.

Elegantní push-up šortky s chladivým účinkem (Barva Černá, Velikost 4XL/5XL) ART.603B-CIERNALXL
ALINA D001954MI068 BE0001 MAIN 03
579 Kč

 

+ další
DOR.D001954MI068-CIERNA-3XL

 

Něco pod šaty a jiné oblečení

Ať už chystáte na svatbu, nebo si chcete obléknout hezké šaty, které by mohly poukázat na nedostatky vašeho těla, můžete použít stahovací prádlo, které zvládne vaše křivky zdokonalit.

Dámské stahovací body je komplexním řešením pro stažení a zpevnění horní části ženského těla. Ňadra vylepší push up efekt podprsenky, a samozřejmostí je také stažení a zpevnění boků, bříška a formování hýždí. Díky hygienickému klínu není třeba pod stahovací body nosit spodní prádlo, takže si ho můžete obléci i při vysokých letních teplotách.

tvarujici-body-laserem-strizeny-vyrez-nastavitelna-raminka-slozeni-polyamid-elastan-bavlna-barva-bila-fotografia-ze-predu VANILIA-BIELAL
tvarujici-luxusni-damske-body-s-krajkou-inovativni-stahujici-tkanina-nastavitelna-raminka-zlozenie-polyamid-elastan-bavlna 820823-CIERNA36
Stahovací body (Barva Bílá, Velikost L)
od 1 029 Kč

 

+ další
ART.608-BIELAL

V naší červnové nabídce naleznete i dámské stahovací push up tílko, které je pod oblečením téměř neviditelné a spolu s vaší oblíbenou podprsenkou dokáže vytvořit dokonalý push-up efekt. Podle potřeby můžete použít i své vlastní spodní prádlo, přičemž stažení potřebných partií zůstane zachováno. Tílko můžete nosit zastrčené v kalhotách, ale výborně se hodí i pod šaty, protože je dost dlouhé a může sahat až pod hýždě, takže bez problémů stáhne oblast boků a nadzvedne zadeček. Výborně zamaskuje všechny faldíky na zádech a břiše.

 

Nejlevnější a nejjednodušší řešení pro stažení boků a zformování bříška je samozřejmě stahovací pás, který využívá nejvíce zákaznic, ať už na zpevnění bříška po těhotenství, nebo zvýraznění křivek z jiných důvodů. V aktuální akci také najdete pánský stahovací pás pro vaše partnery.

Pro letní sporty, při kterých potřebujete mít zpevněná ňadra a dobrou podporu páteře, najdete v naší nabídce i kvalitní sportovní push-up podprsenku. Výrobce stahovacího prádla při ní využívá své dlouholeté zkušenosti, a tak je podprsenka bezešvá, pevně drží a zároveň formuje dekolt, aniž by vytvářela otlaky. Všechny produkty ze sortimentu stahovacího prádla najdete na stránce stahovací prádlo, kde jsou slevy označené štítkem Akce a jsou již nabízeny za sníženou cenu.