Stahovací spodní prádlo

Stahovacím prádlem si jednoduše vytvarujete postavu a jeho nošení vám může dodat potřebné sebevědomí. Když si díky němu budete více věřit, váš život může být lepší. Využívá se také v případě řady zdravotních problémů, nebo jako pomůcka při rekonvalescenci po porodu nebo operacích. Takové využití je však nutné konzultovat s odborným lékařem.

stahovaci pradlo stahovaci zestihlujuci pas na bricho bili

Stahovací prádlo se vyrábí v různých verzích - kalhotky, slipy, trička, tílka, kalhoty a mnohé jiné. Pokud hledáte vhodný poměr mezi cenou a dosažením očekávaného efektu (o kvalitu se u našich produktů obávat nemusíte), můžeme vám doporučit náš nejprodávanější produkt: stahovací pás. Opticky zeštíhluje v oblasti břicha, zad a boků. Jeho výhodou je jeho nenápadnost a diskrétnost, jelikož ho pod oblečením není vidět. Také napomáhá správnému držení těla. Nemá boční švy, což zajišťuje skutečné pohodlí, protože vás nebude nic tlačit ani škrábat. Všechno naše stahovací prádlo je vyrobeno z elastického materiálu, který se dobře pere a rychle schne.

Všichni chceme vypadat co nejlépe, a to obzvláště během speciálních příležitostí, jakými jsou různé oslavy, plesy, firemní večírky a tak podobně. Právě stahovací prádlo může být šikovným pomocníkem, který dokáže vykouzlit lepší vzhled naší postavy.

Stahovací pásy v naší nabídce

Stahovací pás dámský (Barva Černá, Velikost 2XL)
Novinka
od 576 Kč

 

+ další

 

LOR012025BLACK2XL
Dámský stahovací pás na břicho (Barva Bílá, Velikost L)
od 599 Kč

 

+ další

 

ART.605-BIELAL
Pánský stahovací pás (Barva Bílá, Velikost 3XL)
od 689 Kč
+ další
ART.405-BIELAM

Dokáže opticky zeštíhlit postavu a vytvarovat ji tak, aby působila hladší a souměrnější. Stahovací prádlo má schopnost zformovat tukové polštářky, zejména v oblasti břicha a boků tak, aby vaše postava vypadala vzhledově lépe a přitažlivěji. Kromě estetických výhod ženy nepochybně ocení i jeho masážní efekt, který pozitivně působí proti celulitidě a zvyšuje efektivitu anticelulitidních krémů a přípravků.

stahovaci spodni pradlo pred a poobleceni hnede

Toto prádlo je vyrobeno z prodyšných látek a vysoce kvalitních vláken. Má schopnost odvádět pot, takže se nemusíte bát, že byste se v něm cítili nepříjemně, nebo že by mohlo způsobit nějaké kožní problémy. Je také hypoalergenní a pohlcuje pach. Stahovací prádlo mohou využít jak ženy, tak muži. Stahovací prádlo se doporučuje oblékat ze spodu, tedy natáhnout ho přes nohy směrem nahoru.

oblikani stahovaciho pradla farmacell navod