Co si obléct pod letní šaty?

Možná je to zvláštní otázka… Co si v létě obléct pod šaty? Každé lidské tělo se vyznačuje vysokou mírou individuality, která si žádá osobitý přístup. Zdravotní problémy, kritické partie, přehnaná reakce pokožky na letní vedra. To vše dokáže procházku v letním počasí trošku znepříjemnit. Jak se tedy v létě oblékat? Po jakém spodním prádle sáhnout? Jak zamaskovat problémové partie tak, abyste se i v létě cítili sexy a pohodlně, ale zároveň aby zpod tenké vzdušné látky šatů neprosvítalo prádlo? Na to se podíváme v našem dalším blogovém příspěvku.

Výběr správného materiálu spodního prádla je základním kamenem úspěchu. V létě si pokožka žádá tenčí a prodyšný materiál, který je schopen zpracovávat teplo a neuzavírá ho uvnitř tkaniny.

 

Co je to příze NILIT?

tvarujici nohavicky z nillit prize

Jde o funkční vlákno, které s sebou na rozdíl od jiných funkčních materiálů nenese takzvané nežádoucí účinky. Příze Nilit nemá negativní vliv na poddajnost, měkkost a jemnost materiálu, do kterého je vetkána. Látka se tedy vyznačuje hebkostí a lehkostí a při nošení navozuje příjemné pocity. Netlačí, neškrábe pokožku a skvěle se přizpůsobí křivkám těla.

Největší a nejunikátnější super silou příze Nilit je její schopnost zpracovávat tělesnou tepelnou energii, kterou následně přeměňuje tak, aby pokožka nebyla zatěžována nadměrným teplem. Výsledkem tohoto procesu je stoprocentní odvádění tělesného tepla směrem ven, přičemž v zimě podněcuje stimulační hřejivý pocit a v létě zase osvěžující cirkulaci vzduchu, která předchází vzniku opruzenin a přehřátí.

Příze NILIT má navíc i antibakteriální účinky, takže je nošení spodního prádla hygienické a bezproblémové. Příze si poradí nejen s bakteriálními zárodky vylučovanými v potu, ale zajistí maximální hygienu a svěžest intimním partiím.

Kalhotky z příze NILIT jsou tedy vhodné nejen v zimních měsících při sportovních aktivitách, ale i v letních vedrech, kdy úspěšně předcházejí zapaření pokožky a jejímu přehřívání. Díky tomu, že jsou maximálně diskrétní, je možné nosit je pod jakýmkoliv oblečením, tedy i pod vzdušnými letními šaty. Tvarovací kalhotky z příze NILIT navíc opticky zamaskují plnější boky a vykukující bříško. Postava tak bude vypadat souměrně a štíhleji i při nošení letních šatů.

 

Síťovaný pás, kterého se pot doslova bojí

sitovany stahovaci pas pro muze cerni tvarujici

Okamžité korigování postavy je možné provést pouze pomocí stahovacího spodního prádla. V zimě je to o něco jednodušší - tvarující prádlo je zakryto vrstvami oblečení, a tak člověk nemusí přemýšlet nad tím, zda náhodou není prádlo i přes svou maximální diskrétnost trochu viditelné.

V létě se však pod lehkými a mnohdy i průsvitnými šaty může zdát, že by stahující prádlo mohlo být problémem. Zatímco někoho může vystrašit hrubší materiál, který by například pod šaty z viskózy mohl prosvítat, jiným zase nemusí být příjemná myšlenka, že by jejich pokožka byla zahřívána další vrstvou látky.

Avšak ještě dříve, než nošení tvarovacího prádla během léta zcela zavrhnete, zkuste popřemýšlet nad kompromisem. Síťovaný stahovací pás je navržen právě na nošení v horkých letních dnech a je ideálním řešením nejen pod šaty, ale také pod tričko či košili.

Látka je jemná, ale zároveň dostatečně pevná na to, aby dokázala zamaskovat nežádoucí tukové faldíky. Vzdušnost zajišťuje síťovina, která předchází pocení a umožňuje pokožce bez problémů dýchat. Okraje síťovaného pásu jsou navrženy tak, aby se pás do těla nezařezával a skvěle splynul s pokožkou, výsledkem čehož je maximální diskrétnost a neviditelnost pod oblečením.

 

Konec oděru stehen

Na to, aby žena pociťovala při nošení šatů nepříjemné pocity související s oděrem stehen, vůbec nemusí být plnější postavy. S tímto nežádoucím jevem se setkávají i štíhlé dívky a platí, že čím déle chůze trvá, o to více je vnitřní strana stehen vystavena mechanickému odírání. I hodinová procházka po sobě dokáže zanechat stopy v podobě odřené pokožky, která se pak hojí i několik dnů.

Pokud vám oděr vnitřní strany stehen znepříjemňuje chůzi, případně musíte později pokožku ošetřovat, rozhodně stojí za to vyzkoušet pod šaty zeštíhlující krátké šortky s chladivým efektem. Tkanina vytvoří bariéru mezi stehny, a tak pokožka nebude podstupovat nepříjemný proces tření.

Přílišného zahřívání těla nebo pocitu diskomfortu se během nošení tvarovacích šortek nemusíte obávat. Zeštíhlující efekt není silný, flexibilní látka tukové polštářky nebo povolené svalstvo nestlačuje, ale pouze fixuje a stabilizuje. Tkanina je protkána přízí NILIT, takže je mimořádně prodyšná a vyznačuje se schopností zpracovávat zvýšenou tělesnou teplotu tak, aby pokožku neustále udržovala v optimálním stavu.

 

Veselý detail zpestří každý krok

Tento blog ukončíme "čistě designovým tipem". Sněhobílé ponožky jsou v dnešní době již tak trochu přežitkem. V současnosti má každá kreativní duše možnost ukázat svou povahu i prostřednictvím nápaditých veselých ponožek, a to bez ohledu na to, zda si zvolí lehounké letní šaty nebo sportovní šortky.

Kdo má respekt a obává se, že bude poutat až příliš mnoho pozornosti, může do pohodlných plátěnek vyzkoušet kotníkové ponožky. Různé vzory a široká barevná škála jsou dobře kombinovatelné s různými typy obuvi. Nožky oděné v pestrobarevných kotníkových ponožkách vrhnou pozitivní světlo i na jednobarevný a za jiných okolností zcela nudný outfit.

Pro odvážnější dámy máme ještě jeden tip - kraťasy, plátěnky a ponožky sahající do poloviny lýtek. Je jen na vás, zda zvolíte výraznou barvu nebo hravý vzor. Výsledkem bude dívčí a svěží vzhled, který všem okolo vás ukáže vaši fantazii.

barevne veseli ponozky na leto